Nissan e-POWER

Ultimativni crossover

NISSAN QASHQAI
Nissan QQ snimak vožnje - prozirni motor

POGON

Jedinstveno elektrifikovano iskustvo, sada bez potrebe za punjenjem na utičnici: ovo je NISSAN e-POWER

Uživajte u uzbudljivom iskustvu elektrifikovane vožnje. Nissan e-POWER je jedinstvena tehnologija koja vam pruža odzivniji, tiši i efikasniji način vožnje u gradskom saobraćaju. Sa baterijom koju puni benzinski motor, nema potrebe za priključenjem na utičnicu. <br> Qashqai je takođe dostupan sa blago hibridnim pogonom – naprednim benzinskim motorom, potpomognut odzivnom električnom energijom i dostupan u načinu rada sa pogonom na 2 točka i pogonom na sva 4 točka.

SPOLJAŠNJI DIZAJN

Superevolucija

Qashqai je 2007. pokrenuo segment crossovera spojem kompaktnih dimenzija automobila kompaktne klase i praktičnosti SUV-a. Hrabrim stavom, oštrim LED svetlima i impozantnim 20-inčnim aluminijumskim naplatcima kao i aerodinamičnom kompaktnom karoserijom, Qashqai još jednom predstavlja novu viziju svog segmenta.

Qashqai unutrašnjost

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Čak su i njegove praktične karakteristike privlačne

Presvlake od premium kože i masažno vozačevo i suvozačevo sedište oduzimaju dah. Veći prtljažnik sa brojnim mogućnostima konfiguracije prostora sigurno će vas osvojiti. Jednom kad se uverite u prostranost putničkog prostora, teško ćete mu odoleti.

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija pruža pomoć kad vam je potrebna

Nissanova inteligentna mobilnost⁽¹⁾ čini svaku vašu vožnju još sigurnijom i povezanijom. Bićete svesniji svoje okoline i pomoćiće vam u vožnji kad vam to bude potrebno.

1/2 12,3-inčni TFT ekran visoke rezolucije

Na raspolaganju su vam bogate opcije za prilagođavanje 12,3-inčnog TFT ekrana.

Nissan QQ unutrašnji detalji armaturna ploča

1/2 10,8’’ Head-Up ekran (HUD)

Informacije head-up ekrana, poput ograničenja brzine, prikazuju se na vetrobranskom staklu kako bi uvek bile u vidnom polju vozača.

Nissan QQ Head up ekran

1/2 ProPILOT Assist sa navigacijom Navi-Link⁽²⁾

Olakšava svakodnevna putovanja tako što održava sigurnosnio rastojanje od vozila ispred, a vama pomaže da ostanete u sredini trake. Nova funkcija Navi-Link predviđa put ispred vozila i pomaže vam postavite odgovarajuću brzinu.

Nissan QQ ProPILOT Assist 2D ilustracija

1/2 Sistemi za pomoć u vožnji i bezbednosne tehnologije

Sveobuhvatni paket tehnologija koje vas okružuju.

Nissan QQ inteligentni sistem za sprečavanje izlaska iz saobraćajne trake 3D

POVEZIVOST

Povežite se sa svetom koji vas okružuje

Uz karakteristike povezivanja čitav vam svet vam je nadohvat ruke. Napredni sistemi povezivanja sa pametnim telefonom i bežično punjenje čine sve jednostavnijim.

1/2 Lični pomoćnik sa funkcijom upravljanja

Zahvaljujući uslugama Amazon Alexa® i Google Assistant™ možete upravljati funkcijama svog vozila iz fotelje.⁽⁴⁾

Nissan QQ Upravljanje glasovnim naredbama

1/2 PAMETNA UPOZORENJA

Primite upozorenje svaki put kad vaše vozilo napusti zadano područje, prekorači zadanu brzinu ili pređe neko drugo ograničenje.⁽⁴⁾

Nissan QQ Predaja pametnog telefona

1/2 USLUGE UPRAVLJANJA VOZILOM NA DALJINU BEŽIČNO PUNJENJE ⁽⁴⁾

Ostanite povezani i uživajte u prednostima bežičnog punjenja kompatibilnog pametnog telefona.

Nissan QQ Bežično punjenje

1/2 NAPREDNE KARTE I PODACI O SAOBRAĆAJU UŽIVO

U Qashqaiju možete jednostavno planirati putovanja zahvaljujući kartama koje osigurava TomTom® i ažurnim informacijama o saobraćaju uz koje ćete jednostavno izbeći saobraćajne gužve.

Nissan QQ Pogled na armaturnu ploču i središnju konzolu

VERZIJE I SPECIFIKACIJE

Nivo opreme novog Qashqaija ⁽⁵⁾

Nissan Qashqai hibridni je SUV novih dimenzija, dizajna i tehnologija. Izbliza se upoznajte s tehnologijama Nissana Qashqai i odaberite pravi nivo opreme za sebe.

1/2 Qashqai Visia

Napredne sigurnosne funkcije, 7-inčna digitalna instrument tabla, prednja i zadnja svetla za maglu, izbor načina rada, inteligentni tempomat, pomoć pri kretanju uzbrdo. Verzija koju ne biste smeli da preskočite.

Novi Nissan QQ Visia 3/4 napred

1/2 Qashqai Acenta

Inteligentni I-ključ, ekran Nissan Connect, bežični Apple CarPlay, zadnja kamera, dvozonski klima uređaj, ovo su samo neke od sjajnih karakteristika koje dobijate. Verzija koja vam daje više.

Novi Nissan QQ Acenta 3/4 napred

1/2 Qashqai N-Connecta

12,3 "potpuno digitalna instrument tabla, A-IVI Navi - Multimedija i navigacioni uređaj sa 12"3 dodirnim ekranom u boji, bežični Apple CarPlay, Around View monitor i još veći nivo udobnosti za svakog putnika. Verzija koja vam daje više samopouzdanja.

Novi Nissan QQ NConnecta 3/4 napred

1/2 Qashqai Tekna

ProPILOT sa Navi-LINK navigacijom, head up ekran, električna vrata prtljažnika bez upotrebe ruku, priljagodnjivi svetlosni snop i potpuna povezanost, uključujući bežični punjač. Verzija koja kombinuje najviši nivo udobnosti i naprednu tehnologiju.

Novi Nissan QQ Tekna 3/4 napred

1/2 Qashqai Tekna+

Sedišta presvučena kožom i masažna funkcija prednjih sedišta, I-Key Link s korisničkim profilima, memorijska funkcija vozačevog sedišta i retrovizora, uključujući bežični punjač. Verzija koja ima sve.

Novi Nissan QQ Tekna+ 3/4 napred

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Izgledajte elegantnije, činite više. Inovativan dizajn i praktična dodatna oprema čine vaš Qashqai savršenim saputnikom za krstarenje gradom ili porodični izlet.

1/2 Paket za personalizaciju spoljašnjeg izgleda Elegance

Istaknite svoj Qashqai prefinjenim hromiranim umetcima.

Nissan New QQ Profil zadnjeg branika

1/2 Komplet za vuču

Učinite porodičnu pustolovinu još zabavnijom. Na porodični izlet ponesite i četvorocikl, kamp-kućicu ili čamac.

Novi Nissan QQ Krovni nosač sa sistemom brzog postavljanja „Easy fix”

1/2 Paket zaštitne opreme

Uživajte u dodatnoj udobnosti uz još veću zaštitu unutrašnjosti vašeg Qashqaija.

Novi Nissan QQ Kvalitetni tepisi i dvostrana obloga prtljažnika

(1) Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na funkcije koje pojednostavljuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Moraju se poštovati ograničenja brzine i druga ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissan tehnologija kontaktirajte Nissan distributera ili kliknite ovde.

(2) ProPILOT Assist je dostupan samo na određenim verzijama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može da spreči sudar. ProPILOT Assist je namenjen samo za vožnju autoputem (odvojenom barijerama) uz stalnu pažnji i prisutnos vozača. Vozačeva odgovornost je da bude oprezan, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme nadzor nad vozilom u bilo kom trenutku.

(3)  e-POWER će biti dostupan na jesen 2022. 

(4) Da biste koristili usluge NissanConnect, morate imati NissanConnect račun i registrovati se ili prijaviti na NissanConnect koristeći svoje korisničko ime i lozinku. Da biste koristili besplatnu aplikaciju NissanConnect, morate da imate iOS ili Android pametni telefon i SIM karticu sa postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom prenosa podataka koju pruža izabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilne mreže. 

Kupci moraju imati korisnički račun na usluzi Amazon® ili Google™  račun kako bi se služili ovom funkcijom. Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Dostupnost usluga zavisi od zemlje.

(5)  Sve maloprodajne cene su neobvezujuće i preporučene te uključuju PDV.  Opis opreme je neobvezujući i informativan. Renault Auto kuća Kompresor zadržava mogućnost promene informacija navedenih na stranici i konfiguratoru. Obratite nam se za detaljnije informacije   .
 

Slike na internet stranici www.nissan.akkompresor.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Obratite nam se za detaljnije informacije  u našem centru.