Žena skroluje na telefonu

NISSAN APLIKACIJE

Približavaju vas
vašem Nissanu,
čak i kada ste udaljeni.

Približavaju vas
vašem Nissanu,
čak i kada ste udaljeni.

Približavaju vas
vašem Nissanu,
čak i kada ste udaljeni.

Otkrijte koja Nissan aplikacija je prava za vas.

Otkrijte koja Nissan aplikacija je prava za vas.

Otkrijte koja Nissan aplikacija je prava za vas.

NissanConnect Services

NissanConnect EV ⁽¹⁾ 

Navigacija Door-to-Door

Nissanova paleta automobila

Koja Nissan aplikacija je prava za vaš Nissan?

PROVERITE KOMPATIBILNOST

Otkrijte više detalja o našim aplikacijama i njihovim funkcijama.

Otkrijte više detalja o našim aplikacijama i njihovim funkcijama.

Otkrijte više detalja o našim aplikacijama i njihovim funkcijama.

Aplikacija NissanConnect Services

 

Aplikacija NissanConnect Services redefiniše vaš odnos sa automobilom tako što vam omogućava povezivanje i upravljanje automobilom pomoću pametnog telefona.

Saznajte više o aplikaciji

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Upravljajte mnogim Nissanovim funkcijama iz daljine pre nego što dođete do automobila ili nakon što ga napustite.

UPRAVLJANJE BATERIJOM

Ukoliko vozite električni automobil, budite uvek obavešteni šta se dešava sa baterijom, pa čak je punite na daljinu pomoću pametnog telefona.

PAMETNA UPOZORENJA

Možete dobijati prilagođena obaveštenja o brzini i području vožnje direktno na vaš telefon.

STANJE VOZILA

Budite uvek obavešteni kako radi vaš automobil zahvaljujući procenama i upozorenjima o kvaru.Aplikacija NissanConnect EV⁽¹⁾ 

 

Upravljajte jedinstvenim funkcijama električnog vozila sa pametnog telefona poput punjenja baterije ili kontrole klima uređaja, dok putujete ili od kuće.

NADZOR BATERIJE

Aplikacija neprestano prati nivo napunjenosti baterije električnog vozila kako biste bili sigurni da je vaše električno vozilo uvek napunjeno i spremno za upotrebu ili ako vam iskrsne neočekivano putovanje.

DALJISKO PUNJENJE

Možete započeti punjenje vašeg električnog vozilo pomoću aplikacije kad god je to zgodno ili mnogo pre nego što započnete novo putovanje.

KONTROLA KLIMA UREĐAJA

Kontrolišite udobnost u automobilu iz udobnosti vašeg doma ili kancelarije. Zagrejte ili prethodno rashladite automobil kako želite, kada želite.

UPRAVLJANJE DOMETOM

Budite uvek obavešteni koliko daleko možete stići zahvaljujući podacima o dometu vožnje koji se šalju direktno na vaš pametni telefon.Aplikacija Door-to-Door Navigation

 

Unesite odredište u pametni telefon i pošaljite ga navigacionom sistemu automobila. Nakon dolaska, funkcija Last Mile Navigation (Navigacija poslednje milje) vodi vas na adresu nakon što napustite automobil i krenete peške.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU UŽIVO

Ova usluga, koju obezbeđuje TomTom, obaveštava vas o stanju u saobraćaju na vašoj ruti i pomaže pri navigaciji kod zagušenja ili nezgoda da biste brže stigli do odredišta.

DOOR-TO-DOOR

Znajte u kom pravcu da idete, čak i nakon što ste parkirali, puštajući da vas aplikacija vodi do krajnjeg odredišta kada krenete peške.

BRZA PRETRAGA ODREDIŠTA

Automatski primajte predloge za ustanove ili tačke od interesa odmah nakon što unesete prvo slovo ili naziv u traku za pretragu.

GOOGLE STREET VIEW

Usluge Google Maps sada su dostupne sa najnovijom verzijom aplikacije za lak pristup satelitskom i uličnom prikazu.


Aplikacija Door-to-Door Navigation


Dati su odgovori na sva vaša pitanja

Dati su odgovori na sva vaša pitanja

Dati su odgovori na sva vaša pitanja

Produbite vaš doživljaj

Produbite vaš doživljaj

Produbite vaš doživljaj

Otkrijte naše ekrane u automobilu

 

Istražite našu paletu povezanih Nissana i saznajte koji automobil i kombinacija aplikacija zadovoljavaju vaše potrebe.

Otkrijte naše ekrane u automobilu

Otkrijte naše povezane automobile

 

Istražite našu paletu povezanih Nissana i pogledajte koji automobil i kombinacija aplikacija ispunjava vaše potrebe.

Otkrijte naše automobile

Odzivnost i korišćenje funkcija može biti otežano u uslovima lošeg prijema signala. Za optimalnu upotrebu, uverite se da se vaše vozilo nalazi u području dobre pokrivenosti mrežom.
Za korišćenje usluga NissanConnect potrebno je imati pametni telefon sa kompatibilnim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM karticu sa opcijom podataka koju pruža mobilni operater. Preuzmite besplatnu aplikaciju NissanConnect Services i kreirajte korisničko ime i lozinku. Povežite pametni telefon sa vašim vozilom opremljenim uslugama NissanConnect pomoću korisničkog imena i lozinke. Sve usluge podležu pokrivenosti mobilne mreže. Dostupnost usluga zavisi od zemlje. Za više informacija obratite se svom .

Slike na internet stranici www.nissan.akkompresor.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Obratite nam se za detaljnije informacije  u našem centru.