ZAPOČNITE SVOJU REVOLUCIJU

NISSAN JUKE, Coupé crossover
Nissan Juke, prikaz zadnjeg dela u gradskoj vožnji

POGON

Nissan JUKE – jedinstveni hibridni coupé-crossover nove generacije

Nadahnuta Formulom E, ova najsavremenija elektrifikovana tehnologija unapređuje izvorni DNK kultnog Nissana Juke. Inovativni pametni menjač bez kvačila potpuno prilagođava načine rada uslovima vožnje. Zahvaljujući tome, uživaćete u brzoj, tihoj i dinamičnoj vožnji uz smanjenu potrošnju goriva. (Potrošnja u mešovitom ciklusu vožnje prema WLTP-u: 5-5,2 l / 100 km)*

DIZAJN

Izuzetno upečatljiv coupé

Oštre linije, dramatičan izgled svetala, provokativan dizajn, 19-inčni aluminijski naplatci⁽¹⁾ i jedinstveni lebdeći krov. Nissan Juke deluje krajnje odvažno.

POMOĆ U VOŽNJI

Pametna vožnja

Nissanova inteligentna mobilnost⁽²⁾ donosi potpuno novi način vožnje. U Nissanu Juke, vozićete sa više sigurnosti i biti povezaniji sa svetom oko vas.

1/2 ProPILOT Assist

Vaš pametni pomoćnik – pomaže vam da vozite na bezbednoj udaljenosti, ostanete u sredini vaše vozne trake i još mnogo toga.⁽³⁾

Nissan Juke, snimljen zadnji deo na autoputu

1/2 Inteligentno naglo kočenje

Otkriva i reaguje na ljude i vozila na vašem putu, pomažući da se smanji ili izbegne ozbiljnost sudara.⁽²⁾

Nissan Juke, 3/4 prednjeg dela sa gradskom pozadinom

1/2 Inteligentni around view monitor

Čini da je parkiranje lako kao dečija igra pružajući virtuelni 360° pogled iz ptičije perspektive na vaš JUKE.⁽²⁾

Nissan Juke, inteligentni around view monitor

POVEZIVANJE

Uvek povezani sa vašim svetom

Ostanite povezani bilo gde da se nalazite uz ugrađenu NissanConnect navigaciju i putem aplikacije NissanConnect Services.

1/2 Besprekorna povezanost

Budite informisani i zabavljajte se uz Apple CarPlay™, Android Auto™ ⁽⁴⁾.

Nissan Juke, ekran NissanConnect

1/2 NissanConnect Services⁽⁴⁾

Pomoću aplikacije NissanConnect Services zaključajte ili otključajte svoj Juke sa bilo kog mesta, vidite gde ste parkirali i koliko milja/kilometara možete preći sa preostalim gorivom.

Nissan Juke, 7/8 prednjeg dela sa pozadinom grada i  pametnim telefonom

1/2 Kompatibilnost sa uslugama Amazon Alexa i Google assistant (6)

Recite zdravo Google ili Alexa da biste uživali u funkciji koja se aktivira glasom, savršeno sinhronizovanoj sa vašim vozilom Juke.

Kompatibilnost Nissana Juke sa Amazon Alexa i Google assistant
Nissan Juke, profil

POSEBNE PONUDE

POSEBNE PONUDE

Uz mnogo dostupnih fleksibilnih finansijskih opcija, mogli biste da osetite uzbuđenje koje pruža Nissan Juke povoljnije nego što mislite.

SPECIFIKACIJE

SVI NIVOI OPREME JUKE - PRONAĐITE KOMPAKTNI SUV ZA SEBE

Saznajte više o tehnologijama Nissana Juke i izaberite odgovarajući nivo opreme za vas.

1/2

Nissan Juke bočno
Nissan Juke

DIMENZIJE I SVESTRANOST

Prilagodljiv kao i vi

Sa izdašnim prtljažnikom, Nissan Juke je spreman za sva vaša putovanja!

DODATNA OPREMA

Više od automobila

Nissan Juke je jedno od najjedinstvenijih vozila na putu. Ali i dalje vam ostavlja prostor da stvorite nešto zaista posebno. Kombinujte svoj izbor dodatne opreme (7) za vozilo koje savršeno odgovara vama i vašim potrebama.

1/2 Dvostrana prostirka u prtljažniku

Prilagođena tovarnom prostoru vašeg vozila kako bi se osigurala bezbedna i sigurna ugradnja uz optimalnu zaštitu.

Nissan Juke, dvostrana prostirka u prtljažniku

1/2 Nosač za bicikle na krovu

Može nositi do 3 bicikla. Veličina točkova - do 36""/91cm Najveća dozvoljena masa bicikla - do 20 kg Adapteri T-track (20x20 mm) i brave uključeni

Nissan Juke, nosač za bicikle na krovu

1/2 Osvetljeni pragovi

Pružaju elegantno poboljšano osvetljenje za dobrodošlicu u vaš JUKE kada se otvore vrata.

Nissan Juke, osvetljenje ulaza

[1] 19’’ aluminijumske felne - Tekna

[2] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na funkcije koje pojednostavljuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za odredbe i uslove koje se odnose na Nissan tehnologije kontaktirajte svog Nissan distributera. 

[3] ProPILOT Assist je dostupan na ograničenom rasponu vozila i samo sa automatskim menjačem. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć vozaču, ali ne može da spreči sudare. Funkcija ProPILOT Assist zahteva pažnju i učestvovanje vozača i namenjena je samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama).

Vozačeva je odgovornost da ostane oprezan, vozi sigurno i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.

[4] Da biste koristili usluge NissanConnect potreban vam je korisnički nalog NissanConnect Services i morate se registrovati i prijaviti u aplikaciji NissanConnect Services sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Da biste koristili besplatnu aplikaciju NissanConnect Services, potrebno je da imate pametni telefon sa kompatibilnim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM karticu sa opcijom prenosa podataka koju pruža mobilni operater na osnovu postojećeg ili posebnog ugovora o mobilnom telefonu između vas i vašeg provajdera mobilnih usluga. Sve usluge podležu pokrivenosti mrežom.

Apple CarPlay i Android Auto su besplatni, u zavisnosti od modela i/ili paketa opreme. Za više informacija, kontaktirajte svog Nissan distributera.

Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sistem treba koristiti u skladu sa uslovima saobraćaja. Vozačima se preporučuje da sistem koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači treba da pripaze na potencijalne opasnosti upotrebe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pažnju sa puta i smanjiti kontrolu upravljanja.

[6] Besplatne usluge (Nissan na Google Assistant, Istorija vožnje i analiza, Asistencija i pomoć Nissana, Pomoć pri kvaru, Stanje vozila, Upravljanje baterijom - samo za električna vozila) su dostupne besplatno za period od 7 godina, u zavisnosti od modela i/ili paketa opreme. Za više informacija, kontaktirajte vašeg Nissan distributera.

[7] Prikazana dodatna oprema je standardna i/ili opciona samo za određene pakete opreme. Mogu se primeniti dodatni troškovi.

*Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 dobijene su ispitivanjem u laboratorijskim uslovima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namenjene su poređenju različitih vrsta vozila. Vrednosti ne moraju odražavati stvarne uslove vožnje. Na službene podatke mogu uticati opcijska oprema, održavanje vozila, stil vožnje te vremenski uslovi i uslovi na putu. Vrednosti su utvrđene u okviru novog svetski usklađenog postupka testiranja za laka vozila (WLTP).

Slike na internet stranici www.nissan.akkompresor.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Obratite nam se za detaljnije informacije  u našem centru.