ZA JOŠ VIŠE PORODIČNIH AVANTURA

NOVI NISSAN X-TRAIL SA TEHNOLOGIJOM e-POWER. Elektrifikovan porodični crossover

SCROLL TO EXPLORE

Nissan X-Trail - e-POWER - prikaz u vožnji

MOTORI

e-POWER. Osetite jedinstveno uživanje elektrifikovane vožnje – bez potrebe za punjenjem

e-POWER je Nissanova tehnologija elektrifikovanog pogona koja za punjenje baterije upotrebljava štedljivi benzinski motor. Rezultat je odzivna i tiha vožnja, bez potrebe za zaustavljanjem radi punjenja na punionici. Dostupan je i sa 4WD pogonom e-4ORCE, za još veću dinamičnost i stabilnost. Obe tehnologije pružaju autentičan osećaj električne vožnje, i to bez menjanja brzina. Zahvaljujući jedinstvenim tehnologijama, Nissan X-Trail pruža mnogo više od tradicionalnih hibrida.

SPOLJAŠNJI DIZAJN

Sinergija avanturističkog duha i prefinjenog dizajna

Vašu prisutnost nagoveštavaju elegantna LED prednja svetla i impozantni prednji usisnici vazduha. Dizajn Nissana X-Trail po svemu odražava njegovu tehnološku naprednost. Dopustite da vas osvoji.

Nissan X-Trail Pogled bočno na unutrašnjost

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Elektrifikovani SUV sa 5 ili 7 sedišta, sa dovoljno prostora za čitavu porodicu i njihove stvari

Smestite do 7 putnika i izbegnite svađe oko toga ko je dobio najbolje mesto. Ostanite povezani zahvaljujući USB utičnicama napred i pozadi i prilagodite prtljažni prostor za buduće avanture pomoću inovativne pregrade koja se može konfigurisati na čak 16 načina.

BEZBEDNOSNE KARAKTERISTIKE I POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija koja uskače u pomoć

Zamislite da vas na svakom putovanju prati inteligentni saputnik koji vas upozorava na opasnosti, pomaže vam da parkirate, zadržava vas u sredini trake i mnogo toga. Pogledajte bliže sve tehnologije marke Nissan⁽¹⁾.

1/2 POVRŠINA EKRANA MULTIMEDIA SISTEMA DO 35 INČA

Sledite uputstva na 12,3” digitalnom ekranu instrument table i 12,3” ekranu mutlimedia sistema NissanConnect⁽²⁾ i primajte obaveštenja na 10,8” head-up ekranu⁽³⁾ .

Nissan X-Trail Pogled na head-up zaslon u unutrašnjosti

1/2 ProPILOT Assist - OSTANITE NA PRAVOM PUTU

ProPILOT Assist⁽⁴⁾ je sada povezan s navigacionim sistemom kako biste se sa lakoćom prilagodili najrazličitijim situacijama u saobraćaju.

Nissan X-Trail ProPILOT Assist, snimak u vožnji

1/2 INTELIGENTNI AROUND VIEW® MONITOR

Parkirajte jednostavnije uz 360 stepeni pregleda oko vozila, odaberite podeljeni ekran za prikaz prednje, zadnje ili bočne strane vozila i primite upozorenje kada sistem otkrije pokretne objekte u vašoj blizini ⁽¹⁾.

Nissan X-Trail AVM

POVEZIVOST

Povežite se sa svetom koji vas okružuje

Novi X-Trail ima veći, 12,3-inčni ekran visoke rezolucije i ugrađenu aplikaciju NissanConnect Services⁽⁵⁾ koji vam omogućava da pristupite omiljenim muzičim listama i aplikacijama, preuzmete uputstva do odredišta i mnogo toga drugog.

1/2 INFORMACIJE NAVIGACIONOG EKRANA

12,3-inčni ekran visoke rezolucije, osetljiv na dodir, vaša je idirektna veza sa sistemom NissanConnect i intuitivnom navigacijom, još naprednijim kartama, informacijama o saobraćaju uživo i mnogim drugim karakteristikama (5).

Nissan X-Trail

1/2 POVEŽITE SE SA SVOJIM NISSANOM IZ UDOBNOSTI SVOG DOMA

Daljinski upravljajte svojim X-Trailom pomoću glasovnih pomoćnika Google Assistant i Amazon Alexa ili aplikacije za pametni telefon (6). Pošaljite odredište vozilu i još mnogo toga (7).

Nissan X-Trail

1/2 VIRTUELNI LIČNI POMOĆNIK U VOZILU

Zahvaljujući Nissanovoj funkciji glasovnog upravljanja i usluzi Amazon Alexa, svojim vozilom možete upravljati pomoću sopstvenog glasa (6)(7)(10). Jednostavno recite „Hello Nissan” i pitajte vozilo za adresu znamenitosti koju želite posetiti i mnogo toga (5).

Nissan X-Trail

1/2 PRAĆENJE UKRADENOG VOZILA

Pratite svoj automobil u slučaju krađe. Sa partnerom za uslugu praćenja i sofisticiranom GPS tehnologijom, ova funkcija može pomoći da se precizno odredi lokacija vašeg vozila ako je vaše vozilo ukradeno (5).

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

PRVI SAZNAJTE VIŠE

PRVI SAZNAJTE VIŠE

Čeka vas nova elektrifikovana porodična avantura. Da li ste spremni? Ispunite obrazac u nastavku i među prvima saznajte najnovije informacije o potpuno novom Nissanu X-Trail.

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Samo originalna Nissanova dodatna oprema savršeno odgovara originalnim delovima vašeg X-Traila I garantuje pouzdanost i efikasnost.

1/2 Dvostrana obloga prtljažnika

Meka obloga sa jedne strane za lomljive predmete i čvrsta obloga sa druge strane za glomazan i/ili prljav teret, idealna za kišne ili snežne dane.

Dvostrana obloga prtljažnika Nissana X-TRAIL

1/2 Luksuzni tepisi

Zaštitite svoje vozilo od blata i prljavštine i osigurajte još prefinjeniju i udobniju unutrašnjost.

Nissan X-TRAIL luksuzni tepisi

1/2 Zaštitni prag prtljažnika

Osmišljen je da zaštiti prag prtljažnika od ogrebotina prilikom utovara i istovara.

Nissan X-TRAIL zaštitni prag prtljažnika

1/2 Zastavice blatobrana

Ne dopustite da se vaš X-TRAIL zaprlja blatom. Povećajte njegovu vrednost tako što ćete ga učiniti još elegantnijim i pritom zaštititi bočne strane vozila.

Nissan X-TRAIL Zastavice blatobrana

[1] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na funkcije koje olakšavaju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Ograničenja brzine i druga ograničenja moraju se poštovati. Za opšte uslove korišćenja Nissanovih tehnologija, obratite se svom Nissan distributeru.
[2] 12,3” ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije dostupan je od opreme N-Connecta i više.
[3] Head-up ekran praktična je karakteristika koja prikazuje najvažnije informacije na vetrobranskom staklu kako biste uviek pažljivo pratili put ispred.
[4] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim verzijama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može sprečiti sudar. ProPILOT Assist  je namenjen samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama) uz stalnu pažnju i učestvovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da bude pažljiv, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman  da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.
[5] Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrovati ili prijaviti u aplikaciju NissanConnect Services pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate imati pametni telefon s operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu sa postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom prenosa podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. 
[6] Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica.
[7] Za korišćenje te funkcije potrebna je Wi-Fi ili 4G veza i korisnički račun za Amazon ili Google™. 
[8] Apple CarPlay® i Android Auto dostupni su besplatno, u zavisnosti od modela  i/ili razini opreme. Za više informacija obratite se Nissan distributeru.
[9] Wi-Fi u vozilu dostupan je uz nadoplatu te zahtijeva pretplatu. Za više informacija obratite se Nissan distributeru.
 [10] Ugrađeni Amazon Alexa glasovni asistent dostupan je na francuskom, nemačkom, španskom, italijanskom i engleskom jeziku u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Irskoj i Austriji.

 Slike na internet stranici www.nissan.akkompresor.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. U pojedinim slučajevima ne predstavljaju vozilo namenjeno srpskom tržištu i ne prikazuju određeni model, nivo opreme ili posebnu ponudu. Funkcije možda neće biti dostupne ili mogu biti dostupne samo kao opcija. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Obratite nam se za detaljnije informacije  u našem centru.

Dodatna oprema i oprema instalirana nakon prodaje vozila može uticati na zvanične vrednosti dometa. Nissan originalna dodatna oprema je pokrivena garancijom za novo vozilo u periodu od 3 godine / 100.000 km (dok se ne ispuni jedan od dva uslova), pod uslovom da je instaliran od strane Nissan dilera ili ovlašćenog servisera pre predaje vozila ili tokom garantni rok na novo vozilo marke Nissan. Originalna dodatna oprema ugrađena van garantnog roka za novo vozilo, kao i originalna dodatna oprema koju je ugradila treća strana ili sam kupac, pokriveni su samo Nissanovom garancijom na originalne delove i opremu u periodu od 12 meseci (bez obzira na kilometražu).